BEJELENTKEZÉS

  1. A bejelentkezés online időpontfoglalón keresztül lehetséges, a www.hairplay.hu oldalon! A foglalásról először egy automata emailt fogsz kapni, majd pedig, ha elfogadásra került az időpont, egy visszaigazoló emailt, ekkor válik érvényessé a foglalásod.
  2. A visszaigazoló emailen keresztül módosítani és törölni tudod a foglalásod, az időpontot megelőző maximum 24 óráig.

FONTOS! Amennyiben bármilyen festésre jelentkezel be. a foglalást követő 48 órán belül konzultáció szükséges az időpont elfogadásához! Ezt kizárólag üzenetben, a HairPlay Facebook/Instagram oldalan teheted meg. Konzultáció hiányában az időpont elutasításra kerül!

LEMONDÁS

Amennyiben nem tudsz megjelenni az időponton, akkor kérlek, az időpont előtt legkésőbb 24 órával jelezd ezt felém. 24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal. Amennyiben tájékoztatás nélkül nem jelensz meg az időponton, nem tudok további időpontot adni!

KÉSÉS

Késés esetén próbálok rugalmas lenni, de egy bizonyos időintervallum után nem tudom már elvégezni a kért szolgáltatást, vagy nem teljeskörűen. Ezt kérlek vedd figyelembe, ha késel, minél hamarabb jelezd felém!